Пето издание на Фестивала “Великденската магия на българското яйце”, град Бургас

ВеликденСкъпи приятели, участници и всички, които с нетърпение и трепет очаквате Великденските празници, имаме удоволствието да Ви поканим и през тази 2019 г. на Фестивала “Великденската магия на българското яйце“. Той се провежда за пети път и благодарение на всички вас се превръща в традиция.
За втора поредна година фестивалът се провежда с любезното партньорство на Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас и със съдействието на Община Бургас.
През 2019 година Фестивал “Великденската магия на българското яйце“ се организира с хуманитарна кауза, с цел разширяване на дейността на детската група в Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас.
Фестивалът ще се проведе на 1 април 2018 г. в Експозиционен център Флора Бургас. 

Фестивалът е посветен на един от най-големите пролетни празници – Великден.
Правим това тържество на въображението и цветовете за децата. За да се докосват до българските обичаи, творчество и самите те да проявяват своята креативност.

Пролет е, а ние знаем, че Земята вече подготвя своята цветна премяна, за да посрещне заедно с нас “Великденската магия на българското яйце“. Ще се приготвите ли и Вие?

Очаква ни борба с яйца, песни, танци, конкурси и Великденско настроение.

Може да се включите в нашия празничен Фестивал, в частност – състезателната програма, която е в следните формати:

  • Турнир за най-здраво яйце – борец;
  • Конкурс за най-красиво Великденско яйце – може и с колективна творба;
  • Конкурс за най-красива Великденска картичка – може и с колективна творба;
  • Конкурс за най-красиво изглеждащ козунак – може и с колективна творба.

Ако желаете може включите вашето дете и в нашата програма с танц или песни.

Заявления за колективно и индивидуално участие в конкурсната и музикалната програма на Фестивал “Великденската магия на българското яйце”може да изпращате на e-mail: balkanfestmedia@abv.bg или на съобщение във Facebook страницата на Фестивала до 12.04.2019.

Колективна заявка за участие може да свалите от тук: https://drive.google.com/file/d/14aFb3EmAcIYj9viMoAjjhc8CMrZmvh5q/view?usp=sharing

Индивидуална заявка за участие може да свалите от тук: https://drive.google.com/file/d/12T9w4btGPfiuElro1-qkSh3zpBjNd7av/view?usp=sharing

Предвидили сме много награди, дипломи и изненади за всички участниците, както и музикална програма.

Изработките си може да занесете на място на адреса на Сдружение Онкоболни и приятели, град Бургас, бул. “Демокрация” 104 в работните дни от понеделник до петък в седмиците 08.04-12.04 и 15.04 до 19.04.2019 от 14:30 до 18:00 часа; или да ги изпратите на същия адрес с Еконт или Спиди. Телефонът на Сдружението е 056 700 629. И през тази година всички изработени неща ще участват в благотворителен базар за детската група към Сдружение Онкоболни и приятели, град Бургас.

Ще Ви очакваме!

За повече информация не се притеснявайте да ни потърсите на телефон: 0882 00 88 60 или e-mail: balkanfestmedia@abv.bg .

Leave a comment