Предстои Фестивал “Великденската магия на българското яйце” 2024

2024 година за нас започва с възможност и възраждане. Възможност да Ви предадем частица радост, която нови магията на Великденската магия за нас и възраждане на един прекрасен празник, който ще сътворим заедно, за да отпразнуваме 10-тата година Фестивал “Великденската магия на българското яйце”! Фестивалът се провежда с любезното партньорство на Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас и със съдействието на Община Бургас. През 2024 година Фестивал “Великденската магия на българското яйце“ се организира с хуманитарна кауза, за да окажем подкрепа на дейността на Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас. Заедно с тях ние от Балкан Фест Медия правим това тържество на въображението и цветовете за децата. За да се докосват до българските обичаи, творчество и самите те да проявяват своята креативност. Очакват ни приказна Великденска изложба, в която най-любезно ви каним и с трепет очакваме да се включите, Великденска работилница и един специален Великденски гост – Великденското зайче, което ще е насреща за да се поздравите и да си направите снимки. Може да се включите в нашия празничен Фестивал, в частност – състезателната програма, която е в следните формати:

– Декорирано Великденско яйце – може и с колективна творба;

– Великденска картичка – може и с колективна творба;

– Великденско пано, декорация – може и с колективна творба.

Всички участници ги очаква специална диплома, а творенията ще имате възможност да занесете в офиса на Сдружение “Онкоболни и приятели” или да изпратите с куриер, като допълнително всички участници е нужно да изпратят наименование на учебно заведение или имена. Сроковете ще уточним допълнително. От вас очакваме голямо въображение, за да сътворите красоти и много усмивки.

Отново ще дадем възможност на децата да се включат и в музикалната ни програма, за да направим празника ни наистина празник . Ще ви уведомим за сроковете за записване!

За повече информация не се притеснявайте да ни потърсите на телефон: 0882 00 88 60 или e-mail: balkanfestmedia@abv.bg .

Leave a comment