Фестивал “Великденската магия на българското яйце”

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'със съдействието на община вемдоиин тенеката Mal ия на бь. бургас дентър флора. реко1о 20.04 20.04.2024 Dyprac AክlG организатор: партньор: балкан фест сдружение "онкоболни и медия приятели", бургас www.balkanfestmedia.com'

Скъпи читатели, приятели и надяваме се бъдещи участници в нашия Фестивал, посветен на един от най-приказният, цветен и светъл български празник – Великден, ние от Балкан Фест Медия имаме удоволствието да Ви поканим на Десетото издание на Фестивала “Великденската магия на българското яйце“.

 Обичаме го този празник. Защото го усещаме особено близък до сърцата ни. Защото това е празникът на неочакваната радост, а 2024 година за нас започва с възможност и възраждане. Възможност да Ви предадем частица радост, която нови магията на Великденската магия за нас и възраждане на един прекрасен празник, който ще сътворим заедно, за да отпразнуваме 10-тата година Фестивал “Великденската магия на българското яйце”! Фестивалът се провежда с любезното партньорство на Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас и със съдействието на Община Бургас. През 2024 година Фестивал “Великденската магия на българското яйце“ се организира с хуманитарна кауза, за да окажем подкрепа на дейността на Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас. Заедно с тях ние от Балкан Фест Медия правим това тържество на въображението и цветовете за децата. За да се докосват до българските обичаи, творчество и самите те да проявяват своята креативност. Очакват ни приказна Великденска изложба, в която най-любезно ви каним и с трепет очакваме да се включите, Великденска работилница и един специален Великденски гост – Великденското зайче, което ще е насреща за да се поздравите и да си направите снимки. Може да се включите в нашия празничен Фестивал, в частност – състезателната програма, която е в следните формати:

– Декорирано Великденско яйце – може и с колективна творба;
– Великденска картичка – може и с колективна творба;
– Великденско пано, декорация – може и с колективна творба.
Всички участници ги очаква специална диплома, а творенията ще имате възможност да занесете в офиса на Сдружение “Онкоболни и приятели” или да изпратите с куриер, като допълнително всички участници е нужно да изпратят наименование на учебно заведение или имена. Сроковете ще уточним допълнително. От вас очакваме голямо въображение, за да сътворите красоти и много усмивки.
Отново ще дадем възможност на децата да се включат и в музикалната ни програма, за да направим празника ни наистина празник.  Ще ви уведомим за сроковете за записване!
За дата на събитието сме избрали 20 април 2024. А мястото, където ще се проведе Фестивал „Великденската магия на българското яйце“ е Експозиционен център Флора Бургас.

За повече информация не се притеснявайте да ни потърсите на телефон: 0882 00 88 60 или e-mail: balkanfestmedia@abv.bg .