10-то издание на Фестивал “Великденската магия на българското яйце” 2024, гр. Бургас

Пролетта малко по малко напомня за себе, а с нея идват едни от най-хубавите ни празници! В тази връзка, имаме радостта да ви поканим да се включите във Фестивал „Великденската магия на българското яйце“, град Бургас 2024 . Фестивалът се организира от Балкан Фест Медия със съдействието на Община Бургас, а наши партньори са Сдружение “Онкоболни и приятели”, град Бургас. През 2024 година Фестивал “Великденската магия на българското яйце“ се организира с хуманитарна кауза, за да окажем подкрепа на дейността на Сдружение „Онкоболни и приятели“ Бургас. Фестивалът ще се проведе в Експозиционен център Флора, Бургас на 20.04.2024 с начален час 10:00 часа.

Спонсори на Фестивал „Великденската магия на българското яйце“, град Бургас 2024 са фирма “Победа” АД, фирма МЕТМА ООД, фирма „Бест Фрутс 17“ ЕAД , Магазин „Импресия“ – гр. София и Сладкарница “KISSO”, гр. Бургас.

Може да се включите в следните формати за изработки:

– Декорирано Великденско яйце – може и с колективна творба;

– Великденска картичка – може и с колективна творба;

– Великденско пано, декорация – може и с колективна творба.

Изработките може да занесете до 17.04.2024 г. на адреса на Сдружение “Онкоболни и приятели” – бул. Демокрация 104А, гр. Бургас в работен ден от 15 часа до 18 часа или да ги изпратите по куриер, в случай, че сте от друго населено място.

До 12.04.2024 ще ви помоля на e-mail: balkanfestmedia@abv.bg или във Facebook страницата на Фестивал “Великденската магия на българското яйце” да изпратите своята заявка за участие в свободен текст с имената на съответното учебно заведение и/или човекът, който се е включил във връзка с изработването на дипломите за участниците. Ако желаете може да ни изпратите предварително и снимка на изработките ви 🙂. До същата дата най-късно моля да заявите и участието си в музикалната програма. Музиката трябва да се носи на USB (флашка) или ни я изпратете, за да можем да я качим на флашка.

За информация за адреса на Сдружение “Онкоболни и приятели” може да се обаждате на телефон: 0896401234 Валентин Тодоров, председател на Сдружение “Онкоболни и приятели”. Ако имате въпроси за програмата на Фестивала, може да се обаждате на телефон: 0882 00 88 60, Красимира Герчева, управител Балкан Фест Медия.

Освен работилничка, изложба, разбира се нашият гост – Великденския заек, музикална програма, Сдружение “Онкоболни и приятели” ще ни подготвят и модно ревю, за да ни запознаят с творчеството си.

За повече информация не се притеснявайте да ни потърсите на телефон: 0882 00 88 60 или e-mail: balkanfestmedia@abv.bg . Web сайт: https://balkanfestmedia.com ; Facebook страница на Фестивала: https://www.facebook.com/VelikdenskataMagia/ .

Leave a comment